miercuri, 26 octombrie 2011

Oastea MAI a rămas aceeaşi ca la 7 aprilie 2009!

Se pare că 7 aprilie 2009 se repetă miniatural în fiecare zi. Evident, nu s-a schimbat nimic în starea de lucruri, noua guvernare nefăcând absolut nimci în acest sens. L-au înlăturat pe Voronin şi au înţeles că e mult mai comod să păstreze totul pe vechi, că e mai uşor de guvernat aşa. Şi nu s-a schimbat nimic. Aseară, la versiunea radiofonică a "Inamicului Public", de la JurnalFM, a sunat un cetăţean care informa publicul că, la Ialoveni, pe str. Grădinilor, 8 poliţişti au bătut crunt pe cineva, în propria curte, după care l-au închis la comisariatul de poliţie local.

Astăzi aflăm că un alt tânăr, după ce a fost maltaratat într-un hal fără de hal, tot de poliţişti, a fost răpit de la spitalul unde a fost internat. Şi asta s-a întâmplat după ce tânărul cu pricina depusese plângere la Procuratură!

Fărădelegile se ţin lanţ în organele de forţă, care amintesc clar de o structură creată special în scopul terorizării cetăţenilor, nu a protecţiei lor.

Va fi curmat vreodată dezastrul în lumea celor cu epoleţi? Sau, mai degrabă, cine e următoarea victimă care vă cădea în mâinile lor?

Comparaţi filmuleţele de mai jos. Istorioarele redate în ele par să fie din ani diferiţi?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu