joi, 13 octombrie 2011

Nu calca direct pe pamant pentru ca e al Satanei?

Gata, pamantul care ne-a fost daruit de dzeu, dupa cum pretind ei, e prea murdar pentru inaltamintea lor de poki. O fi si ea aurita, ca si vesmintele fastuoase si ciudate pentru lumea moderna. In plina zi, pe ploaie, pokii au scos un covor lung de vreo cateva sute de metri ori kilometri, si l-au asternut direct pe strada, in PMAN, sa paseasca Kiry, bossu' lor de la Moscova. Nu conteaza ca au facut total abstractie de regulile de circulatie, obligatorii pentru toata lumea, indiferent daca un cetatean sau altul crede ca are pile la dzeu ori maica domnului.

Cred ca nu si-o murdarit incaltamintea scumpa, pana o ajuns la catedrala. Toate baltoacele au fost acoperite cu un covor fastuos, si cel ce promoveaza credinta intru hristos a pasit pe el fara niciun risc de a-si stropi rasa scumpa si incaltamintea de semidivinitate.

Chiar, de ce dzeu n-a facut asa, ca pamantul sa fie acoperit cu covoare, macar pe langa biserici? Nu a putut sa prevada ca pokilor le va fi greatsa sa paseasca pe pamantul faurit de el, chiar daca acesta va fi acoperit cu asfalt? De ce l-a creat atat de imperfect? Doar nu degeaba patriarhul a refuzat sa paseasca pe el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu