miercuri, 24 august 2011

EROTIC! 100 de preoți catolici se giugiulesc cu doi bărbați

Ehhhhh, mi-ar place și mie să le vizionez :) Actele sexuale pe care o sută (!) de preoți catolici din Italia le întrețin cu ...2 bărbați. Succesiv, evident, nu toți odată. Probabil sunt foarte chipeși dacă le-au căzut atâția în plasă.

Mdeaaa, catolicismul cel megahomofob, cu unele mici excepții, are de fapt în bisericile sale preoți care stau mai mult pe situri matrimoniale decât în altar, unde pescuiesc copilași sau se lasă pescuiți de bărbați. Că doar n-or fi fraieri să rateze tulburătoarele relații ”contra firii”, atât de blamate de ei pentru că biserica-maică le cere să repete refrenul, mantra de ocară împotriva a ceva de care se simt cel mai tare atrași - relațiile cu persoane de același sex.

Despre preoții papistași aflăm atât de multe pentru că, din nefericire pentru Biserica Catolică, statele în care catolicsmul e o religie dominantă, sunt de drept, cu o presă extrem de curioasă și incomodă pentru mutre sfinte, demnitari corupți etc. Și pokii ortosconcși din țările pravoslavnice sunt la fel, doar că aici sunt mai primitivi și n-au computere, deci sunt condamnați să ducă un trai mai izolat, dar nu neapărat și puritan ori lipsit de orgii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu