duminică, 14 august 2011

Asasinul nu se lasă prins. Mai are de comis o crimă

Prezicătorii din Rusia au măturat și ultimele fărâme de rațiune ale publicului modovean, nerăbdător să afle numele și chipul adevărat al asasinului în serie de la Durlești. Când spun publicul, nu mă refer doar la spectatorii TV, ci și la angajații mass-media care și-au abandonat și ei logica undeva pe câmpul de la Durlești, leșinați de admirație, în preajma clarvăzătorilor.

Cu o voce gâtuită de emoție și înmărmurită de groază, prezentatoarea de la Jurnal TV ne descrie chipul criminalului așa cum a fost văzut el de persoanele cu capacități paranormale de la Moscova. Printre altele, pe fondul unei melodii de film de groază, aflăm că prezicătorii au descris exact locul crimei: un câmp imens, iar peste drum - un iaz. Hmmmm, de ce adică nu s-ar porni de la ipoteza că locul crimei a fost descris anterior în mai multe publicații sau că prezicătorii și-au angajat pe cineva care să le furnizeze mai multe informații până la momentul când au intrat în transă?

Se pare că anchetatorii sau polițiștii sunt printre fanii cei mai fideli și necondiționați ai ”paranormalilor” din Rusia. Sper, totuși, ca prietenia sau colaborarea dintre ei să aibă efecte pozitive, în sensul că nu va fi arestat nimeni la întâmplare numai pentru a ”rezolva” cazul.

Între timp, oamenii au început să facă investigații pe cont propriu. O gospodină ne informează că ”fiica unui prieten de-a mămicăi l-o văzut în rutiera 101” pe asasin. Nu ar fi excluse cazuri de linșaj în condițiile create, mai ales că toată lumea, în frunte cu poliția națională, așteaptă cu înfrigurarea și înfricoșată o nouă crimă răsunătoare în august-septembrie, ca precondiție obligatorie a prinderii criminalului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu