sâmbătă, 9 iulie 2011

Un adevărat politician, cu viitor măreț în politica aborigenă

Tudor Darie are stofă de politician. El ne informează că deține niște secrete strașnice referitor la evenimentele din 7 aprilie, dar că le păstrează exclusiv pentru Procuratură. Doar că aceasta din urmă nu manifestă nici cel mai mic interes pentru informațiile lui prețioase și s-ar putea să nu o preocupe niciodată secretele lui Darie, ascunse de nădejde de adevăratul destinatar - publicul larg care își dorește cu aviditate să afle măcar ceva din culisele ”revoluției” din aprilie. Mai ales că subiectul e palpitant: blocarea accesului la internet în perioada 7-9 aprilie 2009.

Totuși, fostul sau actualul ”om de afaceri”, după cum se autoîntitulează el, nu se grăbește să facă publice informațiile pe care le deține. S-ar putea să nu le aflăm niciodată pentru că, după cum spuneam mai sus, el le păstrează pentru Procuratură, care nu se știe dacă va fi vreodată curioasă în acest sens. Și curiozitatea tre să fie bine dozată și de bun-simț. Vă imaginați ce s-ar întâmpa dacă toate lucrurile interesante ar trezi curiozitatea procurorilor? Unde am ajunge?

Nu ne rămâne decât să ne minunăm de răbdarea și tenacitatea lui Darie, care știe să păstreze niște secrete prețioase numai pentru sine și pentru cineva care nu are absolut deloc nevoie de ele.

Un comentariu:

  1. Am documentat subiectul cateva luni in urma si am încercat sa transmit info catre PG. Fara de succes. Acum transmit acest mesaj public. Daca spun acum tot ce știu se pot face presiuni asupra martorilor etc. De asta e bine sa se implice PG mai întâi. Oricum, in scurt timp oricum voi prezenta informatia si in mod public.

    RăspundețiȘtergere