miercuri, 13 iulie 2011

Pentru cine s-a sacrificat Tofan?

Voronin jură că Tofan - controversatul candidat la funcţia de consilier munciipal care i-a compromis în mare măsură şansele lui Dodon în cursa electorală pentru funcţa de primar al Chişinăului - nu e vinovat de crimele atribuite, pentru care a ispăşit o anumită pedeapsă. Cică, el n-ar fi violat-o pe sărmana fetiţă, ci şi-ar fi asumat doar crima.

Hmmmm, interesant de unde are Voronin astfel de informaţii? I le-a spus la o beţie Tofan, cu ochii scăldaţi în lacrimi, sau a asistat el personal la crimă, dintr-o parte şi e unicul care cunoaşte adevăratul scenariu de groază care a curmat viaţa unei minore? N-ar fi cazul ca procuratura să se autosesizeze şi să redeschidă dosarul ori să iniţieze un nou dosar penal pe marginea cazului, ca să fie pedepsit adevăratul criminal?

Cine a fost persoana pentru care Tofan s-a jertfit? Trebuia să-i fie una foarte apropiată de suflet, ca să accepte să se sacrifice pentru ea. Sau a fost şantajat, terorizat, impus să dea depoziţii false?

Cred că afirmaţiile lui Voronin ar trebui luate în serios de către organele de resort şi s-ar impune o anchetă care să elucideze misterul. Pentru că şi dosarele fabricate, la o adică, ar fi o mare problemă în RM. Personal, aş urmări cu mare interes un proces pe marginea cazului, cu sufletul la gură chiar.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu