duminică, 8 ianuarie 2012

Pepenele verde e roşu înăuntru

Mişcările naţionaliste din România ori RM, de extremă dreaptă, legionarii nu se mai axează pe ideea de etnie, ci de religie, mai exact - pe ortodoxism. Respectiv, duşmanii de ieri s-au transformat peste noapte în aliaţi. Ruşii nu mai sunt văzuţi ca o forţă ostilă, pentru că şi ei sunt ortodocşi, deci sunt un popor frate, aflat de acceaşi parte a baricadei în lupta acerbă împotriva principalui duşman: democraţia de tip occidental, reprezentate de SUA, Europa de Vest şi, tradiţional, de întruchiparea Diavolului pe pământ - Israelul.

Acum, pentru legionari Iranul e bun pentru că se opune SUA şi Israelului, Rusia e agentul Binelui pe Terra pentru că e în relaţii ostile cu aceeaşi masoni-iudei-pederaşti-antiortodocşi-antimoaşte...

Deci, nu mă surprinde prea mult când remarc o mentalitate, ideologie identică a stângii proruse, în special de la Chişinău, şi a extremei drepte din România şi RM. Deşi, aparent, ar trebui să fie duşmani neîmpăcaţi, în realitate ei sunt prieteni şi aliaţi. De multe ori am surprins manifestări de cochetărie între reprezentanţii acestor extreme marginale pe Facebook, şi recunosc că mi-au părut de la sine înţelese şi deloc scandaloase :) Cred că înţelegeţi de ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu