marți, 1 noiembrie 2011

Căminele studenţeşti - focare ale resovietizării

Căminele studenţeşti se pare că vor fi celulele ce vor demara resovietizarea în forţă a RM. Şi asta pentru că intendentele obtuze din cadrul acestor clădiri semidărăpănate s-au autoabilitat cu puteri supranaturale. Deci, fiinţele astea groteşti şi ridicole au transformat căminele în ceva ce seamănă a detaşamente de pionieri, de cercetaşi etc.

La căminul nr.5 al Universităţii Pedagogice "Ion Creangă", de exemplu, s-a constituit o structură foarte complexă, ramificată, pe verticală (în sensul bolşevic al termenului), cu intendenta pe tron, şi cu studenţi silitori, aleşi în calitate de şef de etaj (sic!), care convoacă periodic adunări de etaj :), ca să-i muştruluiască pe studenţi că nu sunt suficienţi de milităroşi şi nu se supun întrutotul regimului cazon, ideal pentru zbirii kafkieni ce au preluat conducerea acestor sinistre lăcaşe.

Mai mult, şefii de etaje au registre în care consemnează absenţele studenţilor de la adunările lor solemne de etaj. Exact ca la armată. Îmi imaginez cât fast şi solemnitate emană adunarea generală a căminului, cu cei 5 şefi de etaje (în cazul în care căminul are doar 5 etaje, evident) şi cu intendenta supremă pe tron!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu