luni, 21 noiembrie 2011

Viceministrul Popov deranjat de mirosul lui John Onoje, ceea ce-l face să creadă că e dirijat de cineva din spate

După ce se arată deranjat de mirosul pe care îl emană un protestatar, viceminstrul de externe Popov se mai lansează şi în deducţii conspiraţioniste vizavi de protestul organizat de John Onoje. Cică, aici ceva pare necurat şi omul ăsta sigur nu e de capul lui. Cineva stă cu siguranţă în spatele lui. Parcă nu se vede că e montat? Mai ales că pute de la el. De la acest om de culoare.

Şi care ar fi fost problema chiar dacă şi ar fi fost îndemnat de cineva să protesteze? E o formă de protest interzisă? Se specifică undeva în legislaţie că e interzis ca cineva să fie "montat" ca să protesteze? Adică, cam ce reacţie ar trebui să avem noi, vulgul? Cam ceva de genul ăsta: "Aaaaa, deci cineva îl plăteşte ca să protesteze??? Poate chiar cineva de peste hotare? Nu cumva miroase aici a uzurpare a puterii în stat? Şi în general ce caută el acolo? E cam suspect. Închideţi-l imediat! La puşcărie ori ospiciu! Nu se vede că e nebun? Oamenii s-au săturat de proteste. Mai bine ar munci. Să ia sapa şi să meargă la prăşit!".

Nici nu e de mirare că poliţiştii intervin indiscret, cu scopul de a intimida, când un cetăţean sau altul încearcă să-şi exprime revolta în faţa unei instituţii publice, dacă un demnitar de rangul lui Popov are nedumeriri de genul celor exprimate în filmuleţul de mai jos. Să nu-i fi spus nimeni oare că ipostaza de persoană publică, de funcţionar de rang înalt e puţin diferită de a unui cetăţean de rând?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu