sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Să fie chiar atât de straşnice anticipatele?

Nu vă pare că Greceanka are pretenţii prea mari? Vrea preşedinte de ţară, şi gata. De parcă ar fi născut-o maică-sa preşedintă de ţară. O funcţie de ministru nu-i ajunge? Vrea să se cocoţeze direct pe tron? Dar pare să fie, totuşi, destul de compromisă ca să înainteze pretenţii atât de exagerate. La fel şi Dodon. O fi având el pondere în urma noii configuraţii create, dar ar trebui să fie un pic mai modest, totuşi. Cu doar 3 oameni şi cu un traseu care numai Satanail ştie unde poate devia, ar trebui să facă mai puţine nazuri şi să nu ne vândă cioara din gard. Şi lui i-ar ajunge o funcţie importantă în guvern sau Parlament, dar nu una cheie, totuşi.

De fapt, cei ce se tem de alegeri anticipate, nu-i nelinişteşte viitorul ţării, după cum pretind, ci viitorul fotoliilor. Ba nu, îmi retrag afirmaţiille defăimătoare şi pripite. Pe Greceanâi n-o interesează funcţia. Ea vrea doar să fie preşedinte de ţară tot pentru binele nostru. Nimic mai mult.

Totuşi, ar fi destul de naşpa ca oligarhii noştri ori bolşevicii din opoziţie (care nici ei nu umblă cu pantalonii rupţi în fund) să piardă funcţii, electorat, pârgii de influenţă. Simţiţi cum ţară începe să sufere? Cum geme şi suspină?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu