luni, 3 martie 2014

Rușii ne au la greu prin intermediul canalelor tv

kiseliUcrainenii de pe Maidan sunt naziști, deci neoameni, respectiv cum pot niște neoameni să aibă dorințe, vise, idealuri? Bandiții merită doar una: să fie striviți peste tot unde se află și-i terorizează pe oameni, împiedicându-i să-și trăiască viața. Iar oamenii sunt, evident, prorușii. Aceștia chiar dacă comit exact aceleași ilegalități ca și neoamenii de pe Maidan, nu pot fi condamnați, pentru că ei sunt oameni adevărați, puși în slujba Binelui, Adevărului și Dreptății. Iar oamenii doar una vor: să vină cât mai repede trupele rusești și să-i elibereze de neoamenii de pe Maidan, care au uzurpat puterea în stat, izgonindu-l pe președintele legitim, un om tare rezonabil și de treabă, nedreptățit în ultimul hal de propriul popor trădător, care este o haită de bandiți. De fapt, nu tot poporul e așa, ci doar niște grupări marginale, care urmăresc interese meschine, personale și vor să se îmbogățească pe spatele poporului. Adevăratul popor ucrainean vrea să fie împreună cu Rusia, dar este fie amenințat și terorizat de neoamenii de pe Maidan, fie înșelat, pentru că este naiv, ca orice popor blajin și credul.

Am ascultat cam un sfert de oră așa-numita emisiune de știri a lui Kiseliov - principalul dezinformator tv al Rusiei, decorat de Putin și cățărat tot de el în fruntea principalei agenții de știri a imperiului de la Răsărit. Timp de un sfert de oră, o avalanșă de minciuni grosolane s-a năpustit peste urechile mele. La un moment dat, ele s-au obișnuit și deja nu mai receptam scandalizat enormitățile acestui ins sinistru. Atenție, e vorba de cineva care, totuși, știe din start ce canalie e acest Kiseliov și care este cât de cât informat în privința problemelor puse în discuție de manipulatorul-șef al rușilor. Ce să mai vorbim atunci de majoritatea populației aborigene, moldo, care ia de bune aiurelile de cămilă în călduri ale unui ce își reprezintă imperiul la tv-ul localnicilor. Credeți că întâmplător Putin iese invariabil, de câțiva ani buni, drept cel mai popular președinte de țară în sondajele moldo?

Rușii ne au la greu prin intermediul canalelor tv care își împroașcă aici veninul mincinos, întunecând mințile unui public nepregătit să prelucreze informații, știri pe care le iau drept adevăr în ultimă instanță. Doar au spus la televizor!

Probabil, tot guvernul și paralamentul moldo, cu tot cu CCA-ul lor, tremură de frică la ideea închiderii acestor tribune extrem de puternice de dezinformare. Pentru că sunt în continuare, la fel ca și pe timpul sovietelor, la bunul plac al satrapului din Kremlin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu