joi, 20 martie 2014

INVESTIGAȚIE. O nouă organizație obștească sfidează, la limita legalității, hoția și corupția!

Bună ziua, dragi telespectatori, vi-i prezint astăzi pe faimoșii băieți din organizația obștească „Banii n-au miros”. Unii susțin că ei au ucis până acum câteva persoane, dar asta nu e treaba noastră. De asta se va ocupa poliția și procuratura. Noi vă vom informa strict despre activitatea lor socială foarte intensă, pusă în serviciul comunității:

- E adevărat că luați cu forța bani de la cei potențial bogați și-i dați la cei săraci?
- Da, cu asta ne ocupăm în general. Dar numai de ce ne documentăm că un potențial bogat are cu adevărat bani mulți pe cont.
- Și dacă nu vă dă banii de bună voie, îl forțați, folosiți mijloace mai puțin ortodoxe?
- Exact. Îl mai gâdilim cu cuțitul pe la tălpi, pe la burtă... Până la urmă, nu au de ales, ar risca să moară de râs. Dar dacă nu funcționează, le mai dăm să miroase ciorapi nespălați...
- Da, se vede clar din imagini ce veseli sunt.
- De altfel, noi avem relații foarte strânse cu fiscul. După ce ne convingem că au furat prea mulți bani, îi dăm pe mâna lor pe potențialii rău-platnici. Din păcate, societatea noastră e într-o criză morală și trebuie să intervenim noi, „sanitarii”, ca să nu putrezească definitiv.

În continuare, inspectorul fiscal Iura Negoiță ne va spune câteva cuvinte despre colaborarea fructuoasă cu băieții de la „Banii n-au miros”:
- Da, noi cooperăm cu băieții ăștia care ne pun la dispoziție informație de preț, a celor ce se eschivează de la plata impozitelor, dar nu le putem dezvălui numele, că avem un contract semnat în acest sens. Dar să știți că sunt niște tineri de treabă, puteți să vă convingeți citind mass-media!

 Dar ce crede psihologul despre băieții ăștia care sfidează sistemul, glisând primejdios între legalitate și ilegalitate?

psiholoaga Irina Mălai

În cazul în care un potențial rău-platnic, un potențial bogătaș ține în mână o bancnotă, el poate corupe instantaneu societatea, mai ales pe cei săraci! De obicei, aceștia îi cumpără pe toți cu un kilogram de orez sau cu o vodkă. Și unii, și alții au fost traumați în copilărie. Dar cei bogați sunt destul de șmecheri, ei știu cum să intre în contact cu cei fără bani. Pot vorbi mieros când trebuie și oferi pe neașteptate o bomboană când săracul se așteaptă cel mai puțin. Ei bine, aici orice rezistență e frântă. Cum poate fi evitată influența corupătoare? Păi, foarte simplu! Evitându-i și ascultând mai ales sfaturile tinerilor de la „Banii n-au miros”. Ei de rău nu o să vă învețe niciodată.

 Vom încheia reportajul nostru exhaustiv cu prezicerile unei astroloage.

  prezicătoarea Raisa Gaiță

Activitatea băieților de la „Banii n-au miros” a fost prevestită de multe cărți vechi și de valoare. Ne bucurăm că-i avem în mijlocul nostru, fără ei ar fi imposibil să fie depistați potențialii rău-platnici. Astrele ne spun că activitatea voluntarilor din domeniul evaziunii fiscale va fi recunoscută treptat de toată lumea, dar până atunci va mai curge ceva sânge. Doar cu toții știm cât de mult țin la banii lor furați potențialii bogătași.

NB: Redacția „Spațiul” vă previne că neplata taxelor și impozitelor la stat se penalizează drastic, inclusiv penal. Și, aveți grijă, că vin în vizită băieții principiali de la „Banii n-au miros” dacă întârziați să vă prezentați în termenul legal la organul fiscal ;) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu