luni, 13 februarie 2012

Valuţă şi paraşutele

Megamultpreapiosul Valuţă, cu cucernica şi evlavioasa sa voce, a paraşutat un desant ortodox într-o sală de conferinţe, care i-au sprijinit demersurile antisadomite şi antipopo. Flancat de organizaţii gen Noua (de)Generaţie, ASCOM, ASCOR (faptul denotă clar că ortodoxia mioritică e ghidată de aceeaşi mână, de la Moscova), o organizaţie de ofiţeri ciudaţi (nu i-am reţinut denumirea), Valuţă s-a lansat într-un atac crâncen împotriva celor nu le recunosc pretenţiile de instituţie ce ar reprezenta naţiunea şi societatea, de a vorbi în numele lor. În maniera lui specifică, acest popă ameninţă, declarând că nu ameninţă, instigă la ură, prevenindu-ne că nu o face (ceva în genul: a)o să vă mătrăşim!, b) dar când spun că o să vă mătrăşim, nu am în vedere că o să vă mătrăşim; a)Filat şi guvernarea trebuie să plece şi să lase locul altora, b)dar când spunem că Filat şi guvernarea trebuie să plece şi să lase locul altora, nu avem în vedere că Filat şi guvernarea trebuie să plece şi să lase locul altora, nu e vorba de politică aici, ci de... voroave sacre).

Paraşutistul din dreapta popei se tot strofoca că va reinstaura legalitatea în ţară, înţeleasă în maniera lui, oferindu-ne în calitate de exemplu pe Vlad Ţepeş şi pe paraşutiştii ruşi, văzuţi ca un soi de organ legislativ şi executoriu la un loc. Voroavele lui erau sorbite cu nesaţ şi cu multe bucurie de Valuţă, care îşi ascundea cu greu zâmbetul de satisfacţie.

Deci, paraşutişii vor salva ţara. Aşa părea să spună desantul paraşutat la conferinţa lui Valuţă. Ce au spus alte paraşute, puteţi vedea în filmul de mai jos, că nu am timp să mă opresc chiar la toate prostiile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu