sâmbătă, 18 februarie 2012

Mârlănia rasistă a lui Voronin

Un fost preşedinte de ţară comunist şi actual lider al celei mai mari fracţiuni parlamentare, şi încă de stânga, şi-a permis un atac nepemis, mârşav, rasist la adresa unui cetăţean moldovean naturalizat, doar pentru că are opinii diferite de ale lui şi ale partidului său, pe care şi le manifestă public, de multe ori la contramanifestaţiile de protest anticomuniste. Deci, Voronin, după ce şi-a manifestat rând pe rând ura faţă de români, homosexuali, acum şi-a arătat dispreţul faţă de un afromoldovean. Ce fel de homofob ar fi fost dacă nu era şi rasist? Evident, unul incomplet.

Deci, ăştia sunt comuniştii, şi în general stângiştii rmoldoveni. Care luptă pentru drepturile minorităţilor etnice, adică exclusiv ale minorităţilor slave. Cei ca Johny sunt negri, africani coborâţi din copac.

Sper că organizaţiile antidiscriminare din RM vor da dovadă de consecvenţă şi vor lua atitudine vizavi de mârlănia rasistă a unui personaj politic important de pe scena politică a RM, care promovează discursuri de ură ce ar putea provoca linşarea unui cetăţean pentru că gândeşte şi are pielea pigmentată diferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu