joi, 16 februarie 2012

Familia şi sfinţenia ei

Conform mai multor surse de presă, o fetiţă de 12 ani, care deja lucrează, mamă-sa fiind mult prea ocupată cu beţia şi concubinul ca să se preocupe de întreţinerea celor pe care i-a conceput, probabil, tot în cursul unei beţii straşnice, a fost abuzată sălbatic. Nu e suficient că copiliţa era unica care aducea bani în casă. Tabloul n-ar fi fost suficient de strigător la cer, dacă monstrul de mamă-sa, asistată de concubin, nu ar fi snopit-o în bătaie, legând-o cu lanţul câinelui de gât, pentru că nu le-a executat porunca şi nu a mers să le cumpere vin. Fata babei din povestea lui Creangă cred că ar fi compătimit-o, iar a moşneagului s-ar fi simţit în rai, dacă ar fi asistat la coşmarul fetei din realitatea brută.

Şi încă un amănunt înfiorător. Fetiţa spune că vecinii nu s-au implicat să o scape de tortură şi sunt toţi de partea mamei şi concubinului pentru că sunt şi ei beţivi. E un miracol că a reuşit să-şi păstreze raţiunea într-un astfel de mediu!

Evident, nu ne băgăm în familia lor, pentru că e sfântă, nu-i aşa? Mai ales că degenerarea a cuprins foarte multe familii, în special în satele distruse de sărăcie, unde alcoolul a devenit şi aliment. În astfel de condiţii, cum credeţi, cam câţi rmoldoveni ar considera familiile gay preferabile familiilor de beţivani straight? Pe alde Valuţă, pariez, nu l-ar deranja şi alte sălbăticii comise în familie, cu condiţia ca partenerii să fie hetero. Rămâne de văzut dacă copiii abuzaţi de părinţii "corecţi" sunt la fel de încântaţi de familiile în care sunt nevoiţi să trăiască, la fel de patriarhali şi cu dragoste de Dumnezeu, care mai bate şi cu ghioaga uneori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu