vineri, 16 noiembrie 2012

Rmoldova e cel mai polietnic nărod

Rusia deschide consulat la Bălţi. Transnistria oricum e a ei, un consulat acolo ar fi ridicol şi consumator inutil de reurse. în schimb, Bălţiul e altă mâncare de peşte... Un oraş care poate deveni în curând centrul unei noi republici secesioniste de sorginte rusească. Şi guvernanţii rmoldavi permit Rusiei să facă orice în ciotul ăsta de ţară, cu toate că încasează numai ţepe. De la o poştă se vede că imperiul de la Răsărit îşi ţine subordonata însorită numai în partide de sex sadomazo. Şi se pare că plăcerea e de ambele părţi.

Aşteptăm în continuare deschiderea unui consulat turcesc la Komrat, deşi este loc de încă unul la Ciadâr-Lunga. Sper că nici Bulgarii nu vor rămâne pe dinafară şi vor avea un consulat, dacă nu ambasadă, la Taraclia. Ucraina se poate instaura la Edineţ, Ocniţa etc., iar India poate avea reprezentanţă la Soroca.

Deci, dacă avem şansa să fim incluşi în Guiness Bouk ca teritoriul cu cele mai multe consulate pe metrul pătrat, de ce am fi fraieri să pierdem oportunitatea? Nu suntem noi cel mai polietnic nărod?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu