joi, 8 septembrie 2011

DREPŢI! Intendenta căminului nr.5 al Universităţii Pedagogice "Ion Creangă" impune studenţilor obligaţii bizare

Intendenta de la căminul nr.5, al Universităţii Pedagogice "Ion Creangă", de pe str. Suceviţa, e o admirabilă femeie de stat, care de una singură face şi desface legi, nerespectarea cărora poate atrage după sine penalizări drastice.

Să vă spun care a fost ultima ispravă nemaipomenită a acestei intendente. Pe date de 7 septembrie, a organizat o adunare generală a studenţilor din căminul sus-nominalizat, în cadrul căreia i-a informat pe studenţii înmărmuriţi de groază că dânsa a elaborat cu de la sine putere o nouă tablă a legilor. Cea mai straşnică prevedere rezidă în următoarele: studentul sau studenta care va avea tupeul să lipsească 4-5 zile din căminul ei, fără să aibă nicio probă documentară în acest sens (buletin medical etc.), care să-i motiveze absenţa, va fi dat afară din lăcaşul studenţesc, fără restituirea taxei anuale achitate de studenţi la începutul anului de studiu.

Eiiiii, da voi unde aţi crezut că vă aflaţi: la grădiniţă sau la căminul-puşcărie-armată nr.5 al Universităţii Pedagogice "Ion Creangă"? Veţi dormi unde vă spun eu! Veţi spăla podelele când vreau eu! Veţi străjui la poartă când vă ordon eu! Drepţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu