sâmbătă, 24 septembrie 2011

Daca au 93 la suta din populatie, de ce nu sunt la guvernare?

Sper ca acum a inteles mai multa lume cat de periculoasa poate fi o entitate (religioasa ori de alt ordin) de pe teritoriul unui stat, care se supune unui alt stat, care e condusa, ghidata de peste mari si tari, asa cum e, de exemplu, Biserica ortodoxa a R.Moldova, subordonata canonic Patriarhiei ruse. Acum pretentiile BOM cresc ca pe drojdii si ea se pretinde un soi de institutie superioara ierarhic statului moldav. Si daca nu va primi ceea ce pretinde, ameninta cu represalii, cu adunari nationale, cu varsari de sange etc. Dar de ce n-ar avea pretentii de la cei carora se subordoneaza? Pentru ca indeplinesc ordinele lor?

La o adica, de ce n-am scrie in legislatie ca oamenii de rasa alba sunt superiori altor rase in RM pentru ca sunt majoritari, ca heterosexualii sunt unicii in drept sa locuiasca aici (asa cum suna, de altfel, legea nescrisa) etc.

Eu nu inteleg de ce alde Valuta, Vladimir sau altii ca ei nu candideaza la functia de presedinte al tarii? Cu cele 93 la suta din alegatori, ar acumula mai mult decat au reusit sa adune comunistii in vremurile lor cele mai bune. Si atunci ar putea sa-si satisfaca toate poftele cu ministrii lor la guvernare, nu-i asa? Sau nu le permite dzeu, fecioara maria, duhul sfant ori isus hristos? De ce nu profita de situatie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu