joi, 31 martie 2011

"Shi s' mai audi dispri shii cu puţîli?"

Am auzit acum câţiva ani, în satul natal, un caz pe cât de trist şi sinistru, pe atât de curios şi exotic. Doi tineri de 16-17 ani au întreţinut raporturi sexuale cu un băieţel. L-au luat la o stână, la marginea localităţii, şi au avut cu el nişte relaţii mai speciale. Despre întâmplare s-a aflat pur întâmplător. Băieţelul s-a simţit rău când a revenit acasă. Maică-sa l-a întrebat, şi el i-a povestit totul. Culmea, contra tinerilor respectivi (cu care era, se pare, şi rudă) n-ar fi fost depusă plângere la poliţie, dacă părinţii lor ar fi plătit o sumă de bani ca să-l transporte la spital pe ăla mic şi să-i cumpere medicamente. Dar şi ăştia erau faliţi.

Aşa că băieţii au ajuns pe mâna poliţiei. Conform depoziţiilor, tinerii susţineau că băieţelul singur ar fi cerut să "se joace" cu ei şi că ar mai fi făcut-o anterior cu taică-său, care atunci era la zarabotkă, în Rusia.

În cele din urmă, tinerii au primit câţiva ani de puşcărie. Era aşteptat să revină de la Moscova şi tatăl (vitreg) al băieţelului, care are mai are şi o casă plină de copii, ai lui proprii, din prima căsătorie.

Iar o gospodină pensionară din mahala, foarte curioasă, îşi tot întreba vecinele, zilnic, pe durata procesului: "Auzîţ, fă, shi s' mai audi dispri shii cu puţîli?".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu