miercuri, 2 martie 2011

Curvia heterosexuală e un păcat care se strigă cu ochii îndreptaţi spre pământ, nu spre cer

"strigător la cer!!!! nu putea să fi fost două tinere?? doi tineri?!? :))" (Ada Alexandra, pe Facebook)

Iată cum receptează clerul şi mirenii vestea că un sacerdot, care e obligat prin statut să fie homofob şi să propovăduiască homofobia, a fost surprins în relaţii sexuale cu doi tineri. Sexul în grup cu 2 fete n-ar fi fost chiar atât de scandalos, pe alocuri decent chiar. E ca şi în cazul lui Bill Clinton care a reuşit să-şi păstreze funcţia de preşedinte al ţării, deşi a avut relaţii sexuale în cabinetul lui oval cu Monica şi a minţit, negându-şi fapta plăcută pentru trup şi suflet. Evident, dacă în locul Monicăi ar fi fost un bărbat, nici nu se mai punea problema păstrării funcţiei. Şi restul vieţii i-ar fi fost un coşmar prelungit.

Cam asta ar însemna pentru creştini "strigător la cer" - curvia homosexuală. Cea heterosexuală se opreşte undeva mai jos, în straturile inferioare ale troposferei. Şi aici tronează aceleaşi duble standarde, când gravitatea unei infracţiuni sau încălcări este corelată cu orientarea sexuală. Violul unei fetiţe este considerat mai puţin grav decât al unui băieţel, deşi ambele sunt la fel de monstruoase, activitatea sexuală a unui călugăr (sau extraconjugală a unui popă) este mai puţin infamantă dacă respectivii se cuplează cu femei. Deşi activitatea sexuală e interzisă, în principiu, pentru ei, indiferent de sexul partenerului.

Dar asta e. Cei cu cuţitul şi furculiţa întotdeauna taie şi îşi fac lor parte dreaptă, rezervându-şi o bucăţică mai grasă. Ei vor găsi întotdeauna pentru propriile păcate justificări şi circumstanţe atenuante, care nu mai sunt valabile pentru cei ce strâng fărâmiturile de la festinul stăpânilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu