sâmbătă, 26 martie 2011

Femeile credincioase, homosexualii credinciosi si sclavii mazochisti

Raman in continuare la parerea ca femeile si homosexualii credinciosi pot fi comparati usor, fara nicio exagerare, cu niste sclavi mazochisti, care juiseaza la ideea ca sunt umiliti. Biblia le ofera un loc umilitor in proiectul divin, pe unii considerandu-i bolnavi si imorali, iar pe femei, respectiv, inferioare si supuse barbatului. Si totusi, femeile sunt fiintele umane cele mai credincioase de pe Pamant. Gay-ii intr-o proprtie mai mica, dar totusi e de neinteles autoflagelarea acelora care nu au nimic impotriva sa creada intr-o divinitate ce le-a rezervat un rol si o pozitie atat de jalnica in societate, in universul si planurile lui.

Reactiile ciudate ale acestor fiintse continua sa reprezinte un mister indescifrabil pentru mine. Poate ca sufera de nevroza, de tulburari de personalitate, poate ca-i incita rolul de supus, dispretul revarsat asupra lor, umilinta atat de specifice scenariilor create special pentru mazochisti? Ori sunt doar inconstienti? Nici nu stiu ce sa mai cred.

Un comentariu:

  1. Într-adevăr toată discriminarea sexistă vine din biserici. Acolo femeia este cică "roaba supusă" a bărbatului.Şi toate femeile credincioase (bine, majoritatea) cred că e chiar corect şi adevărat să fie aşa.
    Moldova nu prea are şanse.

    RăspundețiȘtergere