sâmbătă, 24 mai 2014

Și clarvăzătorii ruși ne-au impus embargo?

clarvazatori...Sursele au mai menţionat că se bănuieşte că moartea victimei ar fi putut surveni în urma unei împuşcături sau în urma unui accident rutier. ...După primele expertize trupul neînsuflețit nu prezintă semne de moarte violentă.

Cam asta declară sursele din poliție, solicitate de mass-media locală privitor la cadavrul descoperit în viile de la Durlești. Mie îmi pare că enunțurile din moto se exclud logic. În urma unui accident rutier, un cadavru arată ca nou? Și moartea prin împușcare nu e una violentă?

Nu înțeleg de ce Recean nu trimite soli la Moscova, după clarvăzători. Crima s-a comis tot la Durlești, respectiv s-a acumulat un pic de experiență. Sau acum și lumea paranormală a rușilor ne-a impus embargo?

Să admitem că și noua echipă de experți în ale paranormalului nu va reuși să găsească mai mult de o cunună de usturoi care inspiră cea mai vie și profundă goază atunci când ne e prezentată în prim-plan, pe un fondal sonor ce-ți îngheață sângele în vine. Dar numai faptul că moldovenii vor avea cu ce se delecta apoi la tv luni bune, cu orgoliul gâdilat că au fost luați în seamă și de canaliile tv de la Moscova, înseamnă deja foarte mult. Sincer, nu înțeleg de ce Filat nu profită de oportunitate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu