joi, 22 mai 2014

SFIDĂTOR. Criminali pentru că vând ieftin!

causeniTârgoveții de la Căușeni sunt extrem de indignați că un agent economic a îndrăznit, în plină economie de piață (!!!), să-și vândă marfa de două ori mai ieftin decât a lor. Păi, asta nu e concurență neloială cumva??? De ce să vinzi ieftin, când poți vinde scump??? Numai un nesimțit poate proceda astfel! Mai înțelegeam dacă eram pe timpul URSS, dar acum e strigător la cer să-ți impui propriile prețuri, ca și cum ai fi de capul tău pe piață, fără nicio planificare, nimic...

E tare fraieră și răbdătoare populația Căușeniului. În loc să iasă cu proteste și să boicoteze magazinul chinezesc, ei tot acolo se îmbulzesc să cumpere. Niciun pic de solidaritate și conștiință națională. 

Apropo, la magazinul cutare se zvonește că s-ar vorbi chinezește. Dar cum au îndrăznit? E doar întreprindere privată! Noroc de primar care se pare că intenționează să sesizeze procuratura pe marginea cazului. Că deja nu se mai poate așa: să vinzi marfă de două ori mai ieftin decât se cuvine și să mai vorbești chinezește... Pentru asta, în mod normal se face pușcărie, cu confiscarea averii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu