sâmbătă, 2 noiembrie 2013

SENZAȚIONAL. Vladimir Klichko e transsexual!

klickoNu le pot înțelege pe vulpi. Cum pot să-ți placă găinile, când pe lume există morcovi atât de delicioși!!!” (Iepurele)

Klichko a încercat să glumească atunci când a susținut că este un lesbian convins, dar nu a înțeles de fapt că s-a declarat transsexual. Dacă e cum susține el, în cazul lui „problema” ține de identitatea sexuală, nu de orientarea sexuală. El se simte femeie. Și chiar dacă atracția față de o femeie e considerată în tundra sovietică onorabilă în orice condiții, nu trebuie să uităm că boxerul s-a declarat totuși lesbian, adică femeie.

Nu e nimic rău în a fi transsexual ori lesbiană. Rău este atunci când nu poți ieși din carapace și recunoaște că nu doar gusturile tale sunt valabile, frumoase și demne, cu dreptul de a exista liber și deschis. E o adevărată aberație să vorbești despre drepturi și libertăți, despre spațiul intim ce nu trebuie să fie reglementat, despre valori europene, ca mai apoi să trântești ceva de genul: „Îmi vine greu să-i înțeleg pe homosexuali, când în jur sunt atâtea femei frumoase”. Serios? Dar tu încearcă, char dacă ești politician ucrainean. Noi doar te înțelegem, în pofida faptului că ai „probleme” cu identitatea sexuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu