sâmbătă, 12 octombrie 2013

Ceremoniile heterosexuale nu sunt show-uri și parade, ci munci silnice

"niciodata n-am inteles de ce viata sexuala personala trebuie s-o afisezi publicului" (o mireasă ultragiată de pe pe FB)

Cine credeți că rostește cuvintele astea? O tipă îmbrăcată în mireasă, pe un profil de FB :) :) :) Am râs mult, amuzat de tupeul, dar și de inconștiența ei. Adică rochia ei de mireasă e o vestimentație neutră, nu trimite la o activitate sexuală, nu e show și paradă (mai departe se arată deranjată și de show-urile gay, evident, chiar dacă nu are nimic împotriva lor - logică de piatră sau beton, nu-i așa?), nu e exhibare a vieții intime într-un spațiu public?

Apropo, am întâlnit azi, pe scările de la Valea Morilor, câteva cupluri ce se căsătoreau și care se căzneau să se sărute romantic, să privească romantic. La un moment dat, fotograful le cere să meargă mai departe. Mirele se preface mirat: "Gata, așa de repede s-a terminat?". Nașul de cununie îl calmează însă repede: "Așteaptă, acuș o să te sui și în copaci...".

Cum se numesc activitățile astea, în care sunt prezente costumele de mire și rochia de mireasă, suita lor, fotografii și cameramanii, mașini luxoase, pahare de cristal cu vin spumant în ele, chiotele gălăgioase, săruturile mirilor etc. etc. etc. Nu cumva show, paradă...? Aaaaaa, voi le numiți altfel, dar în esență ele asta sunt: show, paradă, exhibare a sexualității, a vieții intime în public. Deci, nu vă mai ascundeți după deget și nu-i mai condamnați pe alții doar pentru că își trăiesc viața la fel ca și voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu