sâmbătă, 27 iulie 2013

Ce ALIMENTE să mănânci ca să ai un PĂR FRUMOS şi SĂNĂTOS

naturistÎn primul rând, şampon. O lingură de şampon cu urzici în fiecare dimineaţă face minuni. După câteva luni de tratament, părul ajunge să lucească atât de tare, încât se creează impresia că fiecare fir de păr din cap luceşte ca un bec electric. Ar fi doar un mic dezavantaj: atunci când strănuti, tuşeşti sau elimini gaze, din orificiile corespunzătoare ies baloane de şampon. Dar beneficiile sunt atât de multe şi de evidente, încât aceste mici accidente sunt de-a dreptul nesemnificative.

În al doilea rând, ceară. O lingură de ceară sau o lumânare consumate în timpul prânzului vor face viaţa grea modelelor ce-şi etalează părul superb în revistele de modă, pentru că vor căpăta în persoana ta un concurent redutabil.

Şi, în fine, la cină, vei sparge un bec electric şi-i vei mesteca cu poftă filamentul. Rezulatul va fi unul dublu. Pe lângă un păr lucitor, vei avea şi dinţi albi şi frumoşi.

Cam ăsta ar fi tratamentul pentru păr frumos şi sănătos al lui Reitingel Escrocovici. Poftă bună şi să aveţi un păr pe măsura alimentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu