duminică, 10 august 2014

Rușii își taie craca de sub picioare, imaginându-și că pedepsesc pe cineva :)

sanctiuni Momentan, se pare că cei mai neliniștiți de sancțiunile lui Putin împotriva țărilor occidentale sunt rușii mai înstăriți. Unii din ei vor fi nevoiți să consume în restaurante mâncăruri rusești, la un preț mai mare decât produsele importate din occident sau înlocuite cu cele de prin țările Americii Latine. Săracii încă nu înțeleg ce îi așteaptă și îl susțin în totalitate pe Putin. În realitate, se pare că gluma unui internaut descrie foarte bine situația creată: „Mulțumim lui Putin că s-a raliat sancțiunilor occidentale împotriva Rusiei”.

O dovadă în sprijinul celor afirmate mai sus este și o emisiune realizată de Soloviov, care este propagandonul, pardon, propagandistul de curte al lui Putin. Cine nu-l cunoaște, ar putea jura cu mâna pe inimă că e vorba de un disident rus, atât de tare critică el sancțiunile Rusiei, pronunțându-se acid referitor la tot ce ține de soviete și capacitatea economică a țării sale.

Sărmanul, cred că e disperat că va trebui să înghită lături rusești la prețuri exorbitante, din cauza patriotismului rusesc, al cărui adept este atâta timp cât nu-i este pus în pericol propriul confort. Doar presupun că nu trage foame sau alt gen de lipsuri, la joburile pe care le are. Dar, dacă ar fi sincer, ar trebui să recunoască franc că el este unul din cei care au făcut tot ce-i posibil ca starea de lucruri să ajungă în Rusia exact așa cum este ea astăzi. Acum, degeaba vă frăsuiți, mai ales că sunteți responsabili moral de resovietizarea țării voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu