marți, 7 decembrie 2010

ŞOCANT! PD-ul are prea puţini deputaţi pentru oferta generoasă a comuniştilor!

PD-iştii tot trâmbiţează despre oferta generoasă făcută de comunişti, fără să specifice totuşi în ce constă aceasta. Prin urmare, ne obligă pe noi, publicul avid de informaţii, să facem speculaţii pe marginea subiectului. Să le fi oferit de data asta Voronin mai mult de 10 milioane de dolari/euro? Cât bucăţi le-a dat, că sunt aşa de exaltaţi? 15, 20, 50, 100 de milioane, 1 miliard de euro...? Presupun că şi cu funcţiile au fost generoşi. Oare ce le-a oferit de i-a convins să-şi schimbe priorităţile, să devină pro-CSI, renunţând la visul lor de-o viaţă, de integrare europeană? Va fi Lupu preşedinte de ţară, şi Plahotniuc - prim-ministru în noua conducere a RM, în care comuniştii deţin 44 de mandate, iar PD-ul - tocmai 15? Iar Lazăr va reînvia şi se va pricopsi cu funcţia de preşedinte al parlamentului în cazul în care se va supăra şi va da cu piciorul în propunerea GENEROASĂ a comuniştilor, care îl vor dori din tot sufletul pe post de viceprim-minstru, mâna dreaptă a lui Plahotniuc?

Măi, măi, măi, că tare-s generoşi comuniştii iştea! Toţi vor fi un soi de regine a Angliei. Niciunul nu va avea drept de decizie pentru că au cedat totul deputaţilor democraţi. Doar o problemă ar mai fi. PD-ul are prea puţini deputaţi, dar şi membri de partid, pentru toate funcţiile cedate de comunişti.

Un comentariu:

  1. PD poate sa vada functia de Prim-ministru si fotolii in guvern si Parlamentul in coalite cu PCRM insa fotoliul de presedinte nu il are cum sa ia doar daca nu vor propune o oferta generoasa PLDM , insa si acestia din urma si au facut oferta deja public si nu au cum sa dea inapoi, inseamna ca mergem spre alegeri anticipate.

    RăspundețiȘtergere