joi, 10 aprilie 2014

Shii pațan, blea, ș' fă un coming out!

Spovedania creștină s-a hipertrofiat și a luat mii de înfățișări, ca Proteus. O întâlnești peste tot acolo unde e prezent un raport de forță. Se mai numește și coming out, și consultație psihanalitică, și încă în multe alte feluri. De regulă, cei ce vor să te convertească ori să te determine la o porție de spovedanie (muiță spirituală cum ar veni) fac tot posibilul să te facă să crezi că, atâta timp cât nu ești în gașca lor, nici nu ești vizibil (adică poate să te calce și trenul, dacă tot nu te vede). Evident, dacă stai ascuns, dacă nu-ți strigi lozincile an de an despre afilierea la o gașcă în baza unei trăsături reale ori închipuite, atunci ești fals și duci o existență pe măsură.

Vedeți ce fluturași distribuie Biserica baptistă la Chișinău? Cică, te ascunzi? Nahuya? Ian treci la noi încoace și te spovedește oleacă, dacă vrei să fii în rând cu lumea. Și nu uita să ne lași coordonatele, dacă nu vrei să arzi în Iad.

Un comentariu:

  1. Da da, du-te la biserica si admite ca tot ceea ce reprezinti este fundamental gresit si in consecinta pasibil de repercursiuni divine si bineinteles sociale! Fa coming aut ca sa stie habotnicii de unde te ia ca sa te lege si sa te friga la protap!

    RăspundețiȘtergere