vineri, 10 ianuarie 2014

Gay-ii îi provoacă dezgust, dar și erecție

Deși e unul din cei mai hetero heterosexual din țară, a avut câteva experiențe homosexuale, plăcute după cum le-a descris, cu toate că una din ele a semănat mai mult a viol. A mers apoi în Occident la muncă, și acolo s-a gândit să meargă la prostituați într-o pădure, dar ar fi renunțat în ultimul moment pentru că respectivii erau negri. Acum vorbește cu greață și dispreț despre homosexuali, deși are la activ o experiență homo (repet, care i-a provocat delectare la timpul respectiv) mult mai mare sau intensă decât majoritatea gay-ilor locali, abstinenți de regulă, care se mulțumesc să pună likuri la corpuri frumoase de bărbați pe FB ori să schimbe câteva vorbe pe situri de profil.

Ce l-a determinat să facă confesiuni despre experiențele sale homo? Presupun că aspectul său nu prea viril (nu știu de ce, fața lui îmi amintește de o femeie sau un pitic - are trăsături combinate). Și pentru că s-a lăudat că a fost activ în relație, el a fost sigur că și-a crescut coeficientul de virilitate în fața publicului moldo (în SUA ar fi fost luat drept un gay banal).

Acum el își imaginează, probabil, că toți gay-ii visează la un oral cu el, la o muiță de-a lui. Altfel, nu-mi pot explica felul în care îi califică pe toți, asemuindu-i cu inșii cu care a avut el sex. De fapt, indivizi ca ăștia, dacă știu că ești gay, își imaginează de fiecare dată, când, întâmplător, ești prin preajma lor, că îi vânezi, că ai face tot posibilul să-i seduci. Dacă te uiți la ei atunci când spun ceva, cred că-i sorbi din priviri, dacă nu-i privești - sunt siguri că te sfiești, de prea multă dragoste față de ei, de frică să nu-ți trădezi sentimentele :)

P.S. Nu reușesc nicidecum să înțeleg cum îți poate provoca erecție cineva care pretinzi că te dezgustă de moarte. La mine ar rămâne flască în vecii vecilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu