marți, 20 august 2013

Desfrâu fonic la Călăraşi

agrementÎntr-o pădure de lângă Călăraş, aflată în imediata apropiere a blocurilor de locuit, cineva a construit câteva colibe, le-a înconjurat cu un gard şi locaţia are pretenţia de a  fi considerată zonă de agrement. De regulă, în week-end, muzica din pădure răsună zgomotos în casele călărăşenilor, indiferent dacă acestea vor să o audă sau nu. Cred că vă imaginaţi cât de deranjantă este, mai ales când petrecăreţii preferă muzică de Radio Chanson.

În mod obişnuit, chinul durează până la ora 11 seara. În schimb, aseară, cheful-chin a început abia la ora 23.00. Şi a durat până dimineaţa. Femei bete, cu voci dezgustătoare şi discursuri pe măsură încercau disperate să-şi eclipseze partenerii masculi în a-i ţine treji pe locuitorii târgului. Şi cred că le-a reuşit perfect, cel puţin în cazul meu, care am reuşit să adorm doar spre dimineaţă.

Gurile rele apun că la "petrecere" au participat noii fiţoşi, cu limuzine înregistrate în Italia. Acolo, unde fac mai mulţi bani decât acasă, nu ar îndrăzni nici să chiţcăiască la o oră atât de târzie, pentru că statul e funcţional, iar aici poţi să iasă în evidenţă, să se producă în calitate de mari bogătaşi, scuipând în suflet "sărăntocilor" doar pentru că aruncă afectat într-un biet ţarc câteva sute de euro, imaginându-şi în trufia lor ridicolă că l-au apucat pe mnezo de testicule. Aici se poate.

Când oare poluarea fonică va deveni şi la molotoveni o infracţiune serioasă, mobilizându-i instantaneu pe poliţişti în vederea curmării ei? Doar desfrâul fonic de aseară a deranjat cel puţin jumătate de oraş!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu