vineri, 21 iunie 2013

Vă invităm la dezbotezare, dragi politicieni

dezbotezareParlamentarii excomunicați sau lipsiți de secretul împărtășaniei, au șansa să se reabiliteze, mai ales că au un precedent celebru, binecunoscut, când câțiva cetățeni liberi au decis, dezamăgiți de prestația Bisericii ortodoxe, să se dezboteze în centrul Chișinăului, în PMAN. În felul acesta, ei ar demonstra că nu sunt la bunul plac al unor bătrânei răutăcioși, că sunt autonomi și conducători demni ai unui stat secular.

În caz contrar, dacă le vor tremura ițarii în fața unor ciudați în rochii negre și cu barbă, conducătorii țării își vor pierde tot respectul de care se mai bucurau, și vor fi disprețuiți atât de popi și de turma lor îndoctrinată, cât și de către laici, de cetățenii care vor un stat democratic, european, fără oameni discriminați, ceea ce implică automat caracter secular al statului.

Deci, domnilor excomunicați, aveți de ales: ori vă închinați și le pupați picioarele unor bătrâni aroganți și plini de ură, ori faceți ca ei, cei care au decis că nu au nevoie de tați cerești, selenari ori solari pentru a trăi demn, aici și acum, pe Pământ și în prezent.

Texte cu tematică similară:
http://www.curaj.net/?p=84384
http://www.curaj.net/?p=84387

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu