marți, 11 iunie 2013

Manual de sex în care se recomandă să nu faci sex

palmaPentru că e vorba de sex creștin, de aia. E ca și mâncarea, destinată în special săracilor, foarte gustoasă - răbdări fripte sau prăjite. De asemenea, în manual se recomandă mai puțină socializare cu prietenii care te pot expune diferitor tentații și îndepărta de mnezău.

Se pare că și sexul practicat de mine ar putea fi inclus la categoria ”amor creștin”, pentru că masturbarea nu implică neapărat și participarea unui partener real. E suficient unul imaginar. E ca și cum te-ai întreține cu divinitatea. Și nu e periculos deloc, zero riscuri și ești ferit de pericolul de a contacta vreo boală venerică. Te poți pricopsi doar cu niște păr în palmă, dar la câte tehnici de depilare modernă sunt acum și saloane cosmetice la tot pasul...

Deci, dacă e sex creștin, se poate de predat și în școală, nu ca indecentele și amoralele deprinderi de viață. Lobby-ul creștin deja a început presiunile în acest sens. OK, nu cred că e mare problemă dacă vom avea o generație, sau mai multe, cu palmele păroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu