marți, 25 iunie 2013

Oare cu ce va mai călători Kantarean după ce le-a interzis conducătorilor ţării să se spovedească la SRL-ul său?

kantareanCât de trufaşă şi unică în RM se crede Mitropolia rusă a RM! Ca şi cum nu ar avea alternativă. S-au apucat să interzică unor deputaţi să se împărtăşească :) (cine o fi având nevoia şi de chestia asta???), uitând să precizeze că interdicţia se limitează doar la taraba lor. Şi presa, obiedientă, le preia toate aiurelile, uitând să precizeze, să nuanţeze, să relativizeze... Exact ca şi în cazul cu preluatul aşa-numitor ştiri de la MAI ori Procuratură, când interpretările lor ne sunt prezentate drept fapte, probe, adevăr în ultimă instanţă.

De fapt, şi-a pus cineva problema dacă măcar unul dintre politicienii blamaţi de alde Kantarean sunt membri ai bisericii ruse din RM? Ah da, s-a dedus. Doar fiecare dintre ei s-a simţit obligat să pozeze lângă inşi cu sutane, ca nişte fetişcane amorezate, alături de superstarul lor adorat.

Uite aşa li s-a urcat la cap popiilor ruşi ai RM că sunt unici, de neînlocuit, că nimic nu se poate mişca fără acordul lor în RM. Şi, nu ştiu de ce, nu se pune în acest context problema maşinii cu numere guvernamentale a lui Kantarean, paşaportul lui diplomatic, scutirea de impozit a SRL "MM" etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu