luni, 24 ianuarie 2011

Indubitabil, Laguta merită susţinută!

Actuala guvernare trage mâţa de coadă de aproape doi ani. E la fel de impotentă şi ostilă drepturilor omului ca şi guvernarea comunistă, care ne-a terorizat 8 ani. Nu e suficient că nu e în stare să împiedice avalanşa de scumpiri catastrofale pentru buzunarul gol al moldoveanului, dar se mai şi opune drepturilor elementare ale omului, trăncănind cinic despre valori europene şi aderarea la UE care n-are absolut nimic în comun cu statul sărăntoc, mafiot şi duşmănos libertăţilor omului, care e RM.

Filat şi ceilalţi "democraţi" ni se tot frăsuiesc de vechile structuri care se opun reformelor liberale, de parcă n-ar dispune de pârghii să influenţeze starea de lucruri. Ei preferă totuşi să arate de aproape 2 ani cu degetul înspre comunişti, şi să se comporte exact ca ei! Justiţia e total coruptă, economia - în derivă, drepturile omului - doar pe hârtie. Un exemplu concludent în acest sens este şi nedifuzarea la TRM, a unui film aprobat iniţial de Consiliul de Observatori, ce ţine de promovarea drepturilor omului, fără absolut nicio justificare. În pofida contractului încheiat! Cică, să mai pună o dată în discuţie difuzarea lui la televiziunea publică, ca şi cum problemele unor oameni nu merită reflectate la M1, în pofida faptului că şi ei achită impozite, inclusiv pentru televiziunea în cauză. Ceea ce mă face să-mi doresc căderea cât mai grabnică a AIE 2. Care, repet, e la guvernare de aproape 2 ani, nu de 2 zile, deci nu au nicio scuză şi poartă toată răspunderea pentru debandada din ţară.

De aceea, îi îndemn pe toţi cei nemulţumiţi de cinismul, aroganţa şi dispreţul pe care le manifestă pseudodemocraţii actuali vizavi de populaţia unei ţări pe care o înşeală constant în ultimii ani, să iasă în stradă la acţiunea de protest organizată de Maia Laguta. Care a protestat şi în timpul guvernării comuniste, de altfel, împotriva, politicii economice a vechiului regim, moştenite şi de actualul, pretins non-bolşevic.
  • indubitabel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu