luni, 18 octombrie 2010

Moldovă, acum ai procuratură!

Se pare că organul în cauză s-a pus pe treabă ori s-a apucat de treabă, dacă a raportat publicului nerăbdător şi avid de informaţie că fioroşii criminali
care au arborat drapelele României şi UE au fost identificaţi şi pedepsiţi. Extraordinar! Putem considera că jumătate din misterul care planează asupra evenimentelor sângeroase din 7 aprilie 2009 a fost elucidat. Mulţumim partid (sau partide) iubit.

Măi, da aiştea din procuratură sau de la Guvernare matincă iar îşi bat joc de noi. Iar ne-au servit un fâs cu aer de Sherlock Holmes şi încă aşteaptă aplauze, ordine, cadouri de preţ şi pensii pentru merite deosebite în investigarea crimelor. Următoarea descoperire epocală va fi probabil amendarea lui Perju sau mustrarea aspră aplicată lui Gumeniţă, cu restabilirea lui în funcţie.

Totuşi, noi aşteptam altceva de la investigatori. Ca, de exemplu, am vrea să ştim cine a organizat coridoarele morţii, cine a terorizat studenţii prin cămine şi săli de studii, cine a deconectat RM de la reţeaua de Internet pe o zi întreagă şi alte nelegiuiri ADEVĂRATE, nu caricaturi din astea infantile pentru adormit copiii. Sau, eventual, cine i-o organizat pe mucoşi să arboreze drapelele: securiştii, guvernanţii, opoziţia etc.

Putem spera că vom afla vreodată ce s-a întâmplat la 7 aprilie 2009? Cel puţin în momentele sângeroase şi cele mai controversate, pe care le vrem cu ardoare elucidate, deoarece i-ar elimina din viaţa publică pe mulţi criminali având mâinile pătate de sânge, cu care riscăm oricând să ne pomenim din nou în fruntea ţării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu