joi, 9 iulie 2015

Chișinăul se transformă într-un oraș al vandalilor


Eficiența extraordinară a poliției și procurilor moldo a fost confirmată încă o dată de curiozitatea unor ziariști care par să fi surprins niște nuanțe privitor la enigmele ce țin de săvârșirea unui act de vandalism. Din discuția purtată pe una din rețelele de socializare, aflăm că 14 inși chefuiesc în unul din scuaruri, mută bănci, lasă jeg în urma lor și niciun polițist nu observă nimic dubios la mijloc. E puțin probabil și să fi documentat cazul în baza informațiilor colectate de camerele video din zonă. 

De fapt, de ce s-ar obosi? Avem atâția voluntari fraieri gata să repare la nesfârșit tot ce dărâmă infractorii, care se înmulțesc tot mai intens în ultimul timp și par să urmărească demolarea întregului Chișinău. Sau mă înșel? Spuneți că a fost prins măcar o bâdlă care a aruncat bănci în lacul de la Valea Morilor?

Cum credeți, se vor autosesiza organele să ancheteze cazul în baza print screen-ului publicat de cei de la Agora? E vorba totuși de banul public, de interesul societății în ansamblu! [caption

Un comentariu: