marți, 7 iulie 2015

Guvernarea proeuropeană dispusă să aprovizioneze trupele de ocupație din Transnistria!

bocancCea mai antiuropeană guvernare de la proclamarea RM ca țară, adică COAIE, a început să se facă preș până și în fața trupelor rusești de ocupație din Transnistria, ca nu cumva, doamne fery, acestea să se supere și să plece la mă-sa în praznic, adică acasă. Doar se știe că Transnistria - gaura neagră sau maro a RM și nu numai - e foarte profitabilă pentru guvernările RM, care pot să-și umple buzunarele pe seama tolerării ilegalităților economice, a haosului din această regiune întreținută și apărată de ruși. De aceea, COAIE a decis să sprijine armata de ocupație care risca să fie strangulată de Ucraina prin denunțarea acordurilor militare cu Rusia și blocada impusă regiunii separatiste.

Nu pot moldovenii fără cizmă rusească pe grumaz, și gata! Toată regiunea încearcă să-i gonească pe ruși din Transnistria, iar moldovenii miloși se împotrivesc cu încrâncenare, înțelegându-se în acest sens cu Rogozin, care își vomită periodic tot disprețul peste rmoldoveni. Astfel, conform ultimelor înțelegeri, proeuropenii moldo de la guvernare vor conlucra cu rușii privitor la aprovizionarea trupelor de ocupație cu provizii și arme, precum și la rotația militarilor ruși în zonă.

- RM: Săriți, nu mai simt bocancul pe gât!!!
- FR: Uffffff, nici să mă piș nu pot! Rabdă puțin, îmi fumez țigara și te voi folosi ca tapet, e prea multă mizerie aici și risc să-mi murdăresc bocancii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu