sâmbătă, 25 iulie 2015

Polițiștii moldo acceptă să le fie scuipată demnitatea

rsz_politieCând un ins sau o insă te atacă pe stradă sub ochii polițiștilor, obligația acestora e să-i rețină și să întocmească un proces-verbal. Ulterior, se va stabili cine e adevăratul vinovat. Iar predispozițiile spre filosofie vor fi aprofundate acasă, în fața soției și copiilor, în cazul în care polițiștii respectivi nu sunt celibatari.

În RM e invers. Polițiștii stabilesc din start că agresorii au fost provocați, respectiv au avut tot dreptul să împartă la stânga și la dreapta lovituri cu pumnii și picioarele (vezi AICI). Bine-bine, dacă fiecare are dreptul să-și facă dreptate singur pe motiv că ar fi fost provocat, de ce mai avem nevoie în stat de handralăi cu epoleți? Ca să le plătim salarii, iar ei să fie un soi arbitri-filosofi care să-i absolvească de vină pe alți agresori, de regulă tot polițiști, doar că în civil? Polițiști de-ai lui Plaho, care lovesc cu pumnii și picioarele în cap pentru că au fost provocați, în sensul că s-a atentat la spațiul intim al boss-ului lor, care se întinde la sute de metri depărtare de domiciliul lui? La fel se manifestă polițiștii moldo și în cazul când le sunt reclamate cazuri de ilegalități evidente, gen practicarea taximentriei ilegale, vânzarea de flori rare chiar sub nasul lor. Fie par să se transforme în surdo-muți, atinși subit de paralizie, fie sunt de partea agresorilor pe motiv că aceștia ar fi fost provocați (sic!).

Cred că alianța reînnoită între Ghimpu și Plahotniuc va fi una dintre cele mai criminale de până acum. Ghimpu urlă plin de ură la Maia Sandu pentru că aceasta nu joacă teatru, la fel ca el, atunci când nu era acceptat la treucă și o făcea pe principialul. Cu părere de rău, PL-iștii zombați sunt la fel ca și PPCD-știi zombați, ajung să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat cam peste 2 decenii după trădarea evidentă. Momentan, putem vedea cum se manifestă poliția de tip voroniano-plahotniuccian, ce argumente aiuritoare invocă în sprijinul inactivității și a tăierii frunzei la câini, când bandiții hălăduiesc liberi pe stradă, agresând cetățeni și scuipând în demnitatea de polițist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu