miercuri, 8 aprilie 2015

Rușii se pregătesc să interzică sexul până la căsătorie

milonovCine crede că, ieșind în stradă și militând împotriva drepturilor altor oameni, se va bucura el însuși de ale sale, se înșeală amarnic. Un ultim exemplu. Cred că aproape toți ați auzit de numele de tristă amintire, Milonov, un deputat creștinoid din Sankt Petersburg. Până acum a militat cu bale la gură împotriva drepturilor LGBT, îndemnând fățiș la ură și agresiune fizică.

Mai nou însă, se pare că deputatul în cauză a decis să se reprofileze pe un segment mai larg, în sensul că a propus un proiect de lege conform căruia se interzice sexul până la căsătorie. Deocamdată, proiectul de lege a fost binecuvântat de eparhia din Sankt Petersburg, iar deputatul a primit acordul oral al majorității colegilor de Parlament, urmând să intre în vigoare, dacă va trece de legislativ, la 1 ianuarie 2016. Nu știu deocamdată care vor fi pedepsele pentru încălcarea legii, dar sper că nu vor fi la fel ca în Irak și alte state islamice, în special cele controlate de ISIS, unde poți fi lapidat pentru așa ceva.

Deci, n-aveți decât să mărșăluiți sub flamura unui Valuță sau Marchel, dar nu uitați că s-ar putea să vă treziți la un moment dat că aveți voie să faceți sex ca păsările, o dată pe an, pentru reproducere. Poate momentan asta vă pare o glumă, că suntem în secolul 21, în Europa etc., dar oamenii și statele au demonstrat pe parcursul timpului că sunt capabili de aberații și monstruozități în perioade de timp care parcă nu prevesteau nimic de genul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu