duminică, 26 aprilie 2015

D'ALE ULTRAGIAȚILOR. Fete arestate pentru dans modern (partea a II-a)

vata1Aviz pentru turiștii neinițiați, dar și pentru locuitorii nativi din Rusia: în această țară e foarte periculos să dansezi pentru că niciodată nu poți ști ce simțăminte riști să lezezi.

Cei mai supărăcioși sunt, de regulă, popii și mirenii lor inconștienți și fanatici (pardon pentru tautologie). Dar concurenții lor, veteranii de război și vatniki care-i elogiază atunci când vor să înjure occidentul decadent, nu vor să rămână cu nicio șchioapă în urmă și te lovesc cu ce au în mâini dacă bănuiesc că ai avea ceva împotriva lor. Iar dansul modern este o blasfemie în sine pentru ei dacă e performat în preajma moaștelor ce le venerează.

Cel mai interesant e că nici pe unul din acești ultragiați nu-i deranjează, de exemplu, gunoaiele aruncate în vecinătatea imediată a templelor lor. La prima vedere, gestul pare mult mai insultător. Dar numai la prima vedere. Pentru că nimeni nu a văzut gunoaie dansând, nu-i așa?

Deci, să nu vă mai mire faptul că aceste fete au fost închise pe un termen de 15 zile doar pentru că au dansat lângă construcția faraonică, iar cei ce și-au depozitat tot acolo gunoiul n-au fost nici măcar amendați. Să le cunoaștem totuși prioritățile ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu