vineri, 3 aprilie 2015

Pentru pațanii și padrujili care aplaudă lapidarea gay-ilor

lapidareSe pare că fundamentaliștii islamici au început să aplice legile Vechiului Testament și pentru hetero, nu doar pentru gay. În acest context, e necesar de menționat că majoritatea moldovenilor ce aplaudă omorârea homosexualilor sunt niște curve și curvari ordinari, care n-au nimic în comun cu ideea de virginitate până la căsătorie și alte tâmpenii de genul.

Deci, orice religie ce își are originea în trunchiul triburilor abrahamice parcurge exact aceleași etape, după anumite perioade de timp. Creștinii îi ucideau pe homosexuali pe motiv că înălcau normele biblice, mulți cer asta și în prezent, dar deja timpurile sunt altele, respectiv își pot satisface fantasmele doar în propriul imaginar sadic.

În schimb, în multe state din lumea islamică, legile biblice, păstrate în Koranul lor, sunt reactivate pânâ în ziua de astăzi, ei fiind din punct de vedere calendaristic prin secolul 14. Faptul că au acces la Internet sau iphoane nu schimbă radical situația. Zilele astea, în Mosul (Irak), doi tineri au fost lapidați pentru că au făcut sex până la căsătorie, iar faptul că au fost de sexe diferite nu a reprezentat o circumstanță atenuantă.

Trebuie să recunosc că m-a șocat sălbăticia islamiștilor, dar țin să menționez că aceștia nu prea discriminează în privința „păcătoșilor”, adică căsăpesc și hetero, nu doar gay. Poate măcar asta îi va face pe heteroii moldo să înțeleagă că și ei sunt vulnerabili în fața religiilor și nu se vor mai considera buricul normalității de pe Pământ sau Univers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu