sâmbătă, 13 aprilie 2013

Trădare! Trădare! De trei ori trădare!

tradarejpeg_phixrGhimpu a fost înşelat în cel mai josnic mod. În primul rând, colega lui deputată a îndrăznit să o facă pe reformatoarea cu perlele la gât, dăruite de cel trădat. Măcar să le fi scos, de dragul decenţei. Naiva, ea nu a înţeles că Ghimpu nu face cadouri şi, gata, te lasă să te foloseşti cum vrei de ele. Nuuuu! El rămâne în continuare, din umbră, principalul lor gestionar. Şi va încerca să-ţi provoace toată viaţa mustrări de conştiinţă că i-ai înşelat aşteptările, după ce te-ai bucurat nemeritat de cadourile lui.


Interesant, de unde are Ghimpu cel sărac şi onest bani pentru bijuterii? Sau economiseşte din salariul de parlamentar? Sau împrumută, când nu-i ajunge pentru cadourile potenţialelor trădătoare, de la alt politican onest şi sărac, veşnicul nepot, primar de capitală?

Şi de ce am aflat doar cu această ocazie că Ghimpu e înconjurat de nişte indivizi dubioşi, după cum nu i-a descris el. De ce accepta în anturajul său oameni de o asemenea calitate?

Este nostimă şi atitudinea lui Ghimpu vizavi de rolul său în PL. După cum se exprimă, pare să-şi fi arogat funcţia de despot absolut în cadrul formaţiunii politice care, paradoxal, se pretinde liberală. El e cel care îi dă afară pe toţi cei nemulţumiţi de starea de lucruri din partidul al cărui membri sunt, tot el îl pregăteşte de succesiunea la cârma partidului, care va avea loc într-un viitor incert, pe nepotu-său etc. Şi asta e formaţiune care pretinde că vrea să ne integreze în Europa??? Sigur nu în Mongolia?

Cred că acum nu e greu de înţeles mentalitatea molotovenilor, nostalgia lor pentru mâinile forte în politică şi la conducerea ţării, ataşamentul lor pentru un tătuc care decide totul în locul lor, pentru o guvernare monopartită sau chiar pentru existenţa unui singur partid, pentru că mai multe formaţiuni politice generează dezordine şi instabilitate în societate.

Mă distrează circul de la canalele tv în legătură cu situaţia formată în PL, ca şi cum bucătăria internă a acestui partid pitic ne-ar afecta pe toţi. Mai ales că toţi actorii implicaţi în afacerea pl-istă sunt atât de asemănători...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu