luni, 25 februarie 2013

Kir Toa Kă confundă interceptarea telefoanelor cu "Big Brother"?

Fix ca în Coreea de Nord. Acolo, partidul le interzice cetăţenilor să pună perdele la ferestre pe motiv că toţi sunt fraţi şi nu au nimic de ascuns. Primarul de Chişinău nu se arată deloc scandalizat de o crimă gravă - ascultarea ilegală a telefoanelor cetăţenilor - pretinzând că ilegalitatea nu-l deranjează deoarece el e pur ca lacrima şi nu are ce ascunde. Mai mult, aşa societatea îl va cunoaşte exact cum este :)))

Stai, măi nenicule! Activitatea criminală privind interceptarea ilegală a telefoanelor de către angajaţii structurilor de profil nu este nici pe departe egală cu emisiunea "Big Brother", unde participanţii sunt implicaţi în joc de comun acord şi au nişte venituri consistente în consecinţă. Cum poţi bagateliza în halul ăsta activitatea criminală a unor indivizi ce abuzează de statutul profesional? Cum poţi echivala nişte lucruri care n-au absolut nimic în comun?

Să fie la fel de conştient Sor Bo Nel şi de obligaţiunile lui de serviciu, să confunde la fel de lejer acţiunile cu caracter penal cu cele ce ţin strict de piar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu