joi, 15 octombrie 2015

S-a aflat cine e autorul păliturii de stat din 2009!

După ce a fost ținut în arest la domiciliu, Shor a devenit primar de Șorhei. Acum că va fi trimis în judecată, tare mă tem că va pune mâna pe un târg mai mare. La Bălți nu prea are cum, că acolo Usato domnește. Dar mai știi, și Renatîi poate călca strâmb și riscă să fie oricând mazilit de boss.

Mi s-au lungit urechile, nasul și o aluniță de pe frunte tot așteptându-l pe Filat să dea foc scenei politice aborigene. Deocamdată doar cu amenințările a și rămas, și cu o serie de reproșuri amare, făcute foștilor colegi de chefuială politică, care l-au kidănit.

Plahotniuc s-a autosuspendat din funcțiile politice, crezând probabil că ne va impresiona profund. Ca și cum noi am fi fraieri și nu am înțelege că tot el rămâne Păpușarul, indiferent că e suspendat ori nu.

Sic tranzit gloria mundi! Filat stătea tolănit ieri la dialogul cu societatea și privea la sărăntocii din fața lui ca la niște extratereștri ce se încăpățânează să vorbească în limba lor, în speranța că vor schimba ceva în starea de lucruri.

Voronin și acum nu reușește să înțeleagă cine a organizat „pălitura de stat” și i-a furat tronul în 2009. 

Zilele următoare vom afla de la Publika, Prime și altele din seria asta că vom fi pedepsiți drastic de organismele internaționale dacă ne opunem scumpirilor inevitabile și justificate de tarife la energie, dacă nu acceptăm să se scumpească ouăle și restul. Că se traumează monopoliștii, mon cher!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu