vineri, 23 octombrie 2015

Mascații loviți provocator cu mașina de oamenii lui Usatâi

rsz_ascatiZilele trecute, Usatîi oferea o mașină tare scumpă celui care îl va prinde pe Filat care, în opinia lui, urma să fugă din țară dacă scapă din parlament. Evident că pațanu avea nevoie de spectacol, și cum organele de drept din țara asta sunt pe brânci, Usatâi și ortacii lui făceau legea băgându-și râturile în proprietatea privată a altor cetățeni, adică făceau percheziție neautorizată, ceea ce presupun că reprezintă o foarte gravă încălcare a legislației. Și cred că ați înțeles deja că nimeni nu s-a autosesizat din organele abilitate să deschidă un dosar penal și nimeni nu va fi pedepsit pentru această uzurpare a puterii în stat.

Azi, oamenii primarului din Bălți au demonstrat încă o dată că pentru ei nu există cineva care să li se opună în țara asta, unde legea nu este și pentru cei cu bani mulți și relații.

Vedeți cum la minutul 4 o mașină luxoasă cu oameni de-ai lui Usatîi era să dărâme niște mascați, în cunoștință de cauză. Din urma ei s-au auzit un mârîât înfundat „pidari”, și cam atât. Vă imaginați ce se întâmpla cu niște oameni obișnuiți, fără bani și relații dacă-și permiteau acest gest?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu