duminică, 3 mai 2015

Icoană inteligentă la Mitropolie


La Academia de Moaște de pe lângă Mitropolia Republicii Moldova a fost inventată o icoană inteligentă. Călugării inventatori au reușit să o programeze pe zeci sau chiar sute de ani înainte pentru lăcrimări, inclusiv cu sânge. Icoana va mai participa și la aprinderea focului haric, atunci când fosforul din făclii nu se va aprinde din prima, la stingerea incendiilor din mitropolie și va asigura fondalul sonor la scoaterea dracilor din posedați.

Totuși, specialiștii sunt rezervați că icoana inteligentă va fi agățată de pereții Mitropoliei, dar fiind gaydar-ul ei ieștit din comun, ea reușind să miroase de la mare depărtare orientarea sexuală a enoriașilor și mironosițelor, fapt care pune în pericol ventiturile bisericii pentru că s-ar putea ca cel puțin jumătate din vizitatori să fie demascați, fără acordul lor prealabil.

„Nu accept spurcăciunile în biserică, dar dacă funcționează greșit și ne vede pe noi strâmb, așa cum nu suntem”, a exclamat indignată Sfeclana Sodomievna, uitându-se bănuitor la soțul ei, Feghea Sodomievici, care părea un pic jenat, susținând-o fervent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu