miercuri, 16 iulie 2014

Lăsați artiștii în pace, că ei slujesc poporul!

inocentsaOlea a acceptat să cânte la o adunare a bolșevicilor și a colaboraționiștilor care i-au deportat buneii cu mai multe decenii în urmă. Dar să nu credeți cumva că e o inconștientă naivă, care poate fi păcălită cu 5 lei. Ea își poate explica activitatea artistică din diferite perspective. E bine potcovită ideologic și înțelege corect politica Partidului, cum ar spune unii.

În primul rând, în spiritul noilor vremi, ea știe că lumea trebuie adunată, nu dezbinată, că nu tre să ne amintim cu încrâncenare de trecut pentru că oameni suntem cu toții. Ea doar nu cântă ca să facă politică, ci doar să încânte sufletul oamenilor, ca tăt s' shii ghini, s' shii pashi pi pământ și alea alea. „Oamenii s-au veselit, au devenit mai buni și m-au rugat să le mai cânt”, spunea Olea foarte încântată de efectul produs asupra audienței.

Înainte să ajungă Olea pe scenă, foștii KGB-iști s-au arătat extrem de indignați în discursurile lor de noul curs european al țării, de faptul că indemnizațiile lor cresc prea încet și nu sunt indexate, deși inflația e galopantă, remarcând că nu ar strica să revină timpurile când chiaburii și culacii erau deportați în Siberia, la muncă cinstită, sau fugeau la România, acolo unde le place lor cel mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu