sâmbătă, 10 iulie 2010

Dacă se supără Rusia...

Deputaţii pragmatici din Parlamentul RM intenţionează să propună un proiect de lege care prevede renunţarea la tabla înmulţirii, sistemul metric şi cele cinci simţuri ale omului, de frica Rusiei, dar mai ales a ministrului rus al vinificaţiei. Dacă ruşii vor rămâne în continuare nemulţumiţi, deputaţii ar putea renunţa la alfabetul latin, apoi la simbolurile naţionale, steaguri-flaguri etc.
Avem nişte deputaţi tare pragmatici. Ei ştiu că nu tre' să se complice cu chestii nesemnificative, de doi bani, când ţara se confruntă cu atâtea probleme economice. Vorba sheia: satul arde da baba se kiaptănă.

Un comentariu:

  1. Ap' uite asa e daca avem o tara mica si un popor si mai mic, popor rupt candva de la trupul mama, mama kare demult ni-a kidanit si are propriile probleme si isi aduce aminte de noi numai cand sunt alegeri si are nevoi de voturi.
    Eu am mai zis si am scris si la mine in blog ca o tara mica supravetuieste jucand pe contradictiile statelor mari, asa ca daca azi ne au rusii noi tre cumva s ii amagim pe europeni si americosi s ne ajute, iar maine invers... cam cum face Stefan cel Mare cu Polonia, Ungaria si Turcia.
    Sau la modul ideal ar fi sa fi ceceni sa luam arma in mana cand vine cineva peste noi si s le dam in bot pan la ultimul, dar ...

    RăspundețiȘtergere