miercuri, 20 ianuarie 2016

Țuțu a rupt ...lozinca!

tutuÎn sfârșit, a sosit și clipa de glorie a lui Țuțu, care a avut parte de un moment nesperat azi în Parlament. Din fericire pentru el, în clădirea unde activează kikboxerul nostru și care se numește Parlament, s-a iscat un conflict și a fost nevoie de intervenția lui promptă. Doar fulgi mici a rămas dintr-o lozincă afișată de niște deputați ce-l împiedicau pe proaspătul premier să fie investit în grabă.

Trebuie să ne bucurăm pentru Țuțu. Dacă nu era incidentul de astăzi, nu s-ar fi remarcat niciodată în Parlament prin ceva, deși el oricum e folositor acolo pentru Plaha, deoarece acum puțini s-ar încumeta să agreseze vreun deputat PD în prezența lui, cum își permite pe vremuri alde Iura Munteanu, și asta s-a văzut pe fața radioasă a lui Candu.

Și încă ceva. Am impresia că Kostea a luat lecții despre cum se rupe o lozincă de la polițiștii comuniști ai lui Voro, în uniformă sau deghizați în civil, care erau ași în astfel de situații standrad, acum 10 ani, și care au rămas în aceleași funcții până în prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu